Jdi na obsah Jdi na menu

Pozvěte své přátele a známé na demostraci 1. 9. v 17 hod.!

Blíží se začátek školního roku a jak jistě víte, škola je dnes válečným územím, kde se bojuje o duše našich dětí. V průběhu několika posledních let, a zvláště pak za působení zeleného minstra Lišky, vzniklo několik metodických příruček se společným jmenovatelem - zničit u dětí poslední zbytky přirozené cudnosti a studu, zpochybnit normativní povahu rodiny a účinně podkopat přednostní autoritu rodičů ve výchově dětí.

Výbor na obranu rodičovských práv (VORP), o jehož působení a prvním dílčím úspěchu se můžete dočíst zde, se staví proti těmto destruktivním pokusům. Na jeho podporu a za splnění jeho požadavků pořádá D.O.S.T. demonstraci, jež se pod názvem Neexperimentujte s našimi dětmi koná ve středu 1. září od 17:00 na Malostranském náměstí v Praze. Odtud se po úvodním proslovu demonstranti vydají před budovu MŠMT a akce bude zakončena několika projevy a písněmi před kostelem Panny Marie Vítězné.

Pokud jen trochu můžete, pomozte při propagaci této akce. Budou-li nás alespoň stovky, média nebudou moci alibisticky mlčet.